Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Από το 1951...μια ζωή Πατήσια!

Φίλτρο
 • Τη τελευταία επίσημη προπόνηση έκανε χθές το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ολοκληρώνωντας και ένα κύκλο προπονήσεων μεταβατικής περιόδου που περιλάμβανε και αρκετές δοκιμές παικτών. Το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου είναι για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014.

  Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για  τον ακριβή τόπο της συνάντησης.

  Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ θα είναι διαθέσιμη για τυχόν πληροφορίες νέων αθλητών και προπονητών στα τηλέφωνα και e-mail που αναφέρονται στο site και το facebook του συλλόγου.

  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ στα XTREME! και καλή ΕΠΑΝΟΔΟ!!!

 • Η πρώτη συνάντηση των παλαιών αλλά και των νέων αθλητών των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ μπάσκετ προγραμματίζεται να γίνει τη Κυριακή 1η Σεπτέμβρη 2013 στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ της Πλατείας Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή, στις 10:00 το πρωί.

  Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε στους παλαιούς και νέους προπονητές των Ακαδημιών.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον κ. Μένιο Στρατηγόπουλο στο τηλ. 6956826645.

  Μέχρι τότε Καλές Διακοπές και Καλές Βουτιές!!!

   

 • Η προετοιμασία της Ανδρικής και της Παιδικής ομάδας Μπάσκετ του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ, θα αρχίσει στις 19 Αυγούστου 2013.

  Όλοι οι Αθλητές και οι Προπονητές θα συναντηθούν στη Λέσχη του Συλλόγου, Ιαλέμου 58, στις 20:30.

  Στη συνάντηση θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας με κάθε δυνατή λεπτομέρεια.

  Παρακαλούνται οι Αθλητές που για ιδιαίτερους λόγους θα απουσιάσουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους Μπάσκετ του Συλλόγου και να το αναφέρουν.

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

 • Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου, προπονεί και κτίζει μια νέα ομάδα για  τον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, πιστεύωντας στο ταλέντο και τη δουλειά των νεαρών παικτών του Συλλόγου.

  O Προπονητής μας παραχώρησε συνέντευξη στο GALATSISPORTS, την οποία μπορείται να διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ!

 • Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΔΕΡΗ. Ο Δημήτρης συμφώνησε σήμερα με τον Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ να συμμετέχει και ως αθλητής στους αγώνες της ανδρικής ομάδας. Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ αισθάνεται υπερήφανος που ένας αθλητής επιπέδου Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας δέχθηκε να μεταφέρει τη μοναδική του εμπειρία και αγάπη για το μπάσκετ στη νεαρή ομάδα του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ της Δ' ΕΣΚΑ, εκτοξεύοντας έτσι τα κίνητρα και τους στόχους των νεαρών μας αθλητών. Ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία στο εγχείρημα αυτό!!!

 • Ο Δημήτρης Σιδερής και η Καρολίνα Παπακωνσταντίνου είναι τα πρόσωπα που θα προπονούν τα τμήματα υποδομών του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ στο μπάσκετ. Ο Δημήτρης Σιδερής, μέχρι πέρυσι αθλητής του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα είναι ο Προπονητής των ΝΕΩΝ Κ22 και των ΠΑΙΔΩΝ και η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, γυμνάστηρια-προπονήτρια ΤΕΦΑΑ, θα συνεχίσει τη καταπληκτική δουλειά της στα τμήματα των μικρών.

  Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο των συνεργατών μας.

   

 •  Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον coach Ηλία Κοντό.

  Ο Ηλίας Κοντός αναλαμβάνει ως επικεφαλής προπονητής την ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

  Η επίσημη παρουσίαση - γνωριμία του με τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ έγινε στη προπόνηση του Σαββάτου 29/6 στις 15:00 στο κλειστό της Γκράβας.

  Ευχόμαστε στον Ηλία κάθε επιτυχία στο έργο του!