Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Από το 1951...μια ζωή Πατήσια!

Σήμερα

Δευτέρα  23 ΑΠΡ 2018
Ώρα: 20:55:57

Χορηγοί Ομάδων Μπάσκετ

 

Χορηγός τμημάτων Υποδομών

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Ιατρικών Εξετάσεων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΠΑΤΗΣΙΩΝ ιδρύθηκε το 1951, στη περιοχή της πλατείας Κολιάτσου, με αρχικό όνομα ΠΑΟ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ. Στη συνέχεια ενσωματώθηκε με μια ανεξάρτητη ομάδα της περιοχής, τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ και αφού άλλαξε άλλα δύο ονόματα (ΠΑΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ και ΠΑΤΗΣΙΑΚΟΣ), κατέληξε στις μέρες μας με το όνομα Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ο Σύλλογος προσπάθησε και προσπαθεί ακόμη και σήμερα να επιτελέσει το σκοπό του που δεν είναι άλλος από τη καλλιέργεια και προάσπιση του Αθλητικού Ιδεώδους, τη συμμετοχή του στο "κτίσιμο" ακέραιων ανθρώπων και γενικά στη συμβουλή του στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας του, ο Σύλλογος γνώρισε πίκρες, χαρές,  απογοητεύσεις και προκλήσεις στις οποίες και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο και πάντα με συνέπεια και ήθος!

Μένοντας πιστός στις αρχές του, κατάφερε να επιτύχει το σκοπό του!  Κατάφερε να δεί και να καμαρώσει τα παιδιά και τους αθλητές του, να διαπρέπουν σαν οικογενειάρχες, σαν επιστήμονες, σαν αθλητές μεγάλων ΠΑΕ και της ίδιας της Εθνικής μας ομάδας, σαν ολοκληρωμένοι και καταξιωμένοι άνθρωποι γενικότερα... 

Αυτό είναι που δίνει κουράγιο, σε όλους εμάς και εσάς που αγαπάμε και προσπαθούμε να κρατήσουμε όρθιο το Σύλλογο, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση, την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία και την ισοπέδωση αξιών και θεσμών... Για αυτό και περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιβάλλεται η ενδυνάμωση του Συλλόγου, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει και σε αυτή τη δύσκολη εποχή....  σε ποιούς;;

Στα παιδιά μας,  στην περιοχή μας,  στην κοινωνία μας,  στον πολιτισμό μας...