Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Από το 1951...μια ζωή Πατήσια!

Σήμερα

Πέμπτη  21 ΙΟΥΝ 2018
Ώρα: 08:54:22

Χορηγός τμημάτων Υποδομών

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Ιατρικών Εξετάσεων

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε η φετινή σεζόν για το παμπαιδικό των ΠΑΤΗΣΙΩΝ. Σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο το ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ η ομάδα μας επιβλήθηκε με σκορ 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με την προσφιλή τακτική της ομάδας, δηλαδή με ανατροπή! Τα γκολ πέτυχαν οι Αναγνώστης και Βλαχονικολός (2). Όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν έπαιξαν πολύ καλά, επέδειξαν γνωρίσματα αθλητικής άμιλλας και χάρηκαν το παιχνίδι

Στον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς σημειώνουμε τη συμμετοχή του τμήματος και όλων των αθλητών του σε τρία τουρνουά, με εξαιρετική απόδοση και με κορυφαία διάκριση την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Soccer Link (όμιλ. ΕΠΣΑ) 2η. http://www.soccerlink.gr/vaproep.php

 

Για τη διάκριση αυτή η διοίκηση της ομάδας θα απονείμει μετάλλια σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη λέσχη, την Πέμπτη 13.06.2014 και ώρα 21:00.

Επιπρόσθετα αξίζει να επισημάνουμε τη συμβολή του προπονητή του τμήματος κ. Μανωλά στην καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία της ομάδας και της αθλητικής εξέλιξης των παικτών. Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας για την αμέριστη υποστήριξη και τη βοήθεια που παρείχαν στην ομάδα. Με τέτοιες προϋποθέσεις, το μέλλον της ομάδας αλλά και του συλλόγου θα είναι σίγουρα λαμπρό!

 

Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο στο roster του παμπαιδικού 2013-2014 :

Αγουρίδης, Αναγνώστης, Αυγερινός, Βλαχονικολός, Γιαννάκος, Γκέκας, Γκορίτσι, Καίσαρης, Καλάβαντης, Καλάι, Καραγεώργος, Κοντογονυσάκης, Κουτσιούμπας, Λάππας, Λιανός, Μίχας, Μπαλατής, Μπάσμπας, Μπίτης, Νικολόπουλος, Ξαφάκης, Πανέρης, Παπαδόπουλος, Τάτσης, Τσάτσης, Τσάπος, Χορέβας & Φλέντζερης, καθώς και σε όλα τα παιιδά του συλλόγου.